Aktuellt

Nu har du chansen att vinna en Apple iPad 10.2 32Gb till ett värde av c:a 4 200 kr, med leverans innan jul!

För att delta i vår tävling på Facebook behöver du:

  • Älska inlägget på Facebook.
  • Läsa produktbeskrivningen och önskemålen här nedan noga.
  • Hitta på ett bra produktnamn.
  • Kommentera inlägget på Facebook med ditt förslag.
  • Tagga gärna en påhittig vän efter ditt namnförslag.


Att läsa produktbeskrivningen och våra önskemål här nedan är riktigt viktigt. Vill du få ytterligare hjälp för att komma på ett riktigt bra namn rekommenderar vi att du även klickar runt och läser om oss och vad vi gör här på hemsidan.

Tävlingen pågår t.o.m. 19/12 2019 och vinnaren presenteras kort tid därefter i inlägget på Facebook.

Allt som behövs är lite livlig fantasi, så kom igen och briljera!

Klicka här https://www.facebook.com/wexerab för att komma till tävlingen.


Lycka till, önskar vi på Wexer!

Produktbeskrivning

Vi har tagit fram en produkt som vi kommer att använda som grund till alla våra framtida kunders system. Vår produkt innehåller en massa standardfunktionalitet och är utvecklad för att det ska gå snabbt för oss att skräddarsy t.ex. ett säljverktyg åt en kund. Ett sådant säljverktyg kallas på engelska CPQ-system (Configure, price quote). Vår produkt används också som grund till rena produktkonfigureringsverktyg för att t.ex. skapa CAD-filer eller ritningar. Man kan säga att vår produkt är ett ramverk, en grund för att snabba upp vår utvecklingstid för att ge våra kunder möjligheten att få ett skräddarsytt intuitivt webbsystem för produktkonfigurering för en rimligare peng.

Önskemål

Vi ser gärna att produktnamnet associerar till vad det är, dvs. en grund, ett ramverk, en motor, något som kan formas, justeras och skräddarsys så det blir unikt och passar alla kunders unika önskemål.

Önskvärt är också att vårt företagsnamn (Wexer) förknippas med produktnamnet på något sätt i namnet eller som tillägg.

Tävlingsvillkor

Vinnaren väljs ut av en jury bestående av representanter från Wexer. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Wexer AB och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att använda det vinnande förslaget utan övrig ersättning. Läs våra allmänna tävlingsvillkor.

Dela på sociala medier