Aktuellt

Vi söker nummer 9 - Wexer

Wexer erbjuder användarvänliga skräddarsydda webbsystem och appar med fokus på verksamhetssystem, säljverktyg och produktkonfigurering. Vi arbetar med hela utvecklingsprocessen, från design till färdigt system, och vi hjälper även till med daglig förvaltning och support. Just nu är vi åtta medarbetare, men vi har mycket på gång så vi behöver bli fler.

Vi söker en erfaren systemutvecklare som har ett starkt intresse för webbutveckling, och som vill leverera lösningar som ligger i framkant. Vi ser gärna att du har ett analytiskt tänkande, är initiativrik och till stor del självgående.

Kompetens vi söker:

  • Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • C#, .Net, ASP.NET, MVC
  • Bootstrap, (Angular, TypeScript), JavaScript, CSS

Vår plattform Wengine är utvecklad med .NET Core 3.0 och Blazor, så vi ser gärna att också du är nyfiken och sugen på att jobba med den senaste tekniken.

Vi utvecklar bl.a. sälj- och konfigureringsverktyg, vilket gör att lite erfarenhet av CAD/konstruktion och/eller spelutveckling passar oss väldigt bra. Har du dessutom jobbat en del med MS SQL och Entity Framework eller har ett grafiskt öga och gillar färg och form vore det toppen.

Vi jobbar i en nära relation med våra kunder och varandra och vi har högt i tak, och delar gärna med oss av våra erfarenheter och tankar. Frihet under ansvar och att ha kul på jobbet är jätteviktigt, för det är när vi trivs som vi kan vara kreativa och engagera oss fullt ut i våra kunders utmaningar. Och kan ge det där lilla extra.

Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Motala företagsby, den centralt belägna gamla brandstationen i Motala.

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Dela på sociala medier