Aktuellt

Wexer fyller ett år

Igår fyllde Wexer 1 år, och oj vilket år vi har haft! Det har verkligen varit full fart, och början på år två ser också riktigt lovande och spännande ut. Vi har under året anställt en systemutvecklare och vi är mitt uppe i rekryteringen av en, eller kanske två, systemutvecklare till. Mycket roligt! Framförallt i dessa märkliga pandemitider.

En sak som under året har varit extra kul är att vår satsning på Wengine har slagit väl ut. Wengine är vår CPQ (Configure, Price and Quote) och plattform för kostnadseffektiv utveckling av skräddarsydda webbsystem. Flera av våra befintliga kunder har sett fördelarna och gått över till Wengine, och vi har flera nyfikna och intressanta samarbeten på gång.

Vårt samarbete med Viasat, som håller på att gå samman med Canal Digital, har ökat och vi kommer bl.a. att ta över drift och utveckling av system för elektronisk programguide, så kallad EPG. Från årsskiftet kommer vi också att ta över det fulla ansvaret för drift/utveckling av Ventiltekniks underhållssystem ServiceManager.

Nu säger vi alltså grattis till oss själva, inte bara för vår födelsedag och året som gått, utan också för att framtiden ser spännande ut! Och snart hoppas vi få gratulera oss själva till ett par nya systemutvecklare ?

Dela på sociala medier