Aktuellt

Vi anställer - Wexer AB

Efter en hel del CV-läsning och intervjuer har vi äntligen bestämt vem som ska bli vår nya kollega. Och det känns mycket bra. Nr 8 har läst Naturvetenskap med matte/data-inriktning och högskoleingenjör med inriktning Datateknik 180p. Han har efter utbildningen drygt sex års erfarenhet av systemutveckling. Vi tror att Nr 8 kommer att passa in i gänget riktigt bra och vi är helt säkra på att han kommer att tillföra en massa ny kunskap och viktiga erfarenheter. Nr 8 kommer att börja hos oss den 4 januari.

MEN! Inte nog med det.

Vi har nöjet att inte bara hälsa en systemutvecklare välkommen, utan två! Vi gillade Nr 9 direkt och kände att vi inte riktigt ville släppa möjligheten att få in honom i gänget. Nr 9 har läst IT-programmet och Informatik med inriktning systemutveckling 180p. Nr 9 som i princip kommer direkt från skolbänken kommer att börja hos oss måndagen den 4 oktober. Vi tror han kommer att tillföra nya synsätt, nyfikna ögon och spännande energi.

Båda kommer att hjälpa oss att vidareutveckla Wengine – vår CPQ och plattform för skräddarsydda system, och våra kunders system i Wengine, men givetvis kommer de även få hjälpa till med vidareutveckling av de system vi har utvecklat och driftar åt Viasat.

Vi hälsar dem båda mycket varmt välkomna till Wexer!

Riktigt roligt att så många sökte jobb hos oss. Stort tack för det! Och alla ni som vi gick miste om den här gången, glöm inte att söka även nästa gång vi söker personal.

Dela på sociala medier