Aktuellt

Holmquistsign konfigurator designverktyg - Wexer AB

Nu har vi flyttat Holmquistsigns gamla produktkonfigurator och webbapplikation till Wengine CPQ (Configure, price and quote). Wengine är vår CPQ och plattform för skräddarsydda webbsystem. Skillnaden är enorm! Tidigare fick användaren vänta många långa sekunder innan Autodesk Configure 360 uppdaterade och renderade 3D-modellen på webbsidan, nu uppdateras modellen direkt när inmatningen sker. Tekniken vi / Wengine använder för att skapa 3D-modellen är idag webbstandard och gratis att använda. För att generera ritningar för konstruktion används Autodesk Forge och Inventor iLogic.

Holmquistsign AB är duktiga på skyltar och tillverkar alla möjliga varianter till köpcentra, hotell, hissar, osv. Panelportalen som vi kallar säljverktyget / produktkonfiguratorn används av Holmquistsigns egna säljare och några av deras större kunder. Systemet genererar bl.a. dwg- och pdf-filer för produktion och offerter och order av hisspaneler som levereras till mer än 50 länder.

Ett riktigt kul projekt och fin-fin portal som är redo att kompletteras med fler konfiguratorer / produkter.

Vi önskar Holmquistsign lycka till med satsningen och hoppas att de och deras kunder kommer att uppskatta det nya snabba säljverktyget lika mycket som vi tyckte om att utveckla det.

Är du nyfiken på hur det fungerar kan du titta på en kort och väldigt snabb film på Wexers Youtube-kanal. Du hittar filmen här.

Dela på sociala medier