Konfigureringsverktyg

 • Haki Design Tool - Supersnabb produktkonfigurering i 3d

  Haki Design Tool - ett säljverktyg i Wengine
  Byggnadsställningar och väderskydd är verkligen produkter som passar perfekt i en produktkonfigurator. Glöm tidsödande manuellt arbete och/eller Excelfilernas besvärligheter - HAKI Design Tool levererar visuellt och intuitivt BOM-listor och exporterar data till andra system på ett ögonblick.
 • Säljverktyg drabbat av tekniksprång - Panelportalen flyttar till Wengine!

  Holmquistsign konfigurator designverktyg - Wexer AB

  Nu har vi flyttat Holmquistsigns gamla produktkonfigurator och webbapplikation till Wengine CPQ (Configure, price and quote). Wengine är vår CPQ och plattform för skräddarsydda webbsystem. Skillnaden är enorm! Tidigare fick användaren vänta många långa sekunder innan Autodesk Configure 360 uppdaterade och renderade 3D-modellen på webbsidan, nu uppdateras modellen direkt när inmatningen sker. Tekniken vi / Wengine använder för att skapa 3D-modellen är idag webbstandard och gratis att använda. För att generera ritningar för konstruktion används Autodesk Forge och Inventor iLogic.

 • Samarbetet med LG Collection Wexer!

  LG Collection konfigurator1

  I dag hade vi åter glädjen att träffa LG Collection. Nya idéer och framtidsplaner diskuterades som vanligt och vi mejslade tillsammans fram ett fortsatt roligt samarbete. Mera jobb – precis som vi vill ha det!

 • Vi Wexer!

  Magnus Lexén och Lars Andreasen

  Varmt välkomna Weland Solutions AB!
  Weland Solutions vill ha hjälp med att ta fram ett webbaserat säljverktyg för att underlätta säljprocessen av deras hissautomater.

 • Weland Solutions Designportal 1.0

  Weland Solutions lift designer - Wexer AB

  Idag släpper vi Weland Solutions Designportal version 1.0. Betaversionen av säljverktyget som har varit i gång i några månader har varit en succé och den har använts flitigt av både återförsäljare och av Welands egna säljare. Idag får de möjlighet att jobba vidare i version 1.0. Systemet är givetvis utvecklat i vår egen CPQ – Wengine.