Vi Wexer och söker Support och driftansvarig

2021-05-18

Wexer hjälper företag att ta del av digitaliseringens möjligheter. Just nu är vi i ett expansivt skede och söker för kunds räkning en person som ska arbeta med konfiguration, support och övervakning av ett av deras IT-system.

Som Support och driftansvarig kommer du att arbeta med att konfigurera och övervaka ett system. Du kommer även testa nya funktioner, felsöka och lösa problem om systemet eventuellt inte fungerar som det ska. Till din hjälp har du utvecklare och systemansvariga, men du behöver gilla att ha och ta ett helhetsansvar.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom systemförvaltning, systemutveckling eller motsvarande kompetens från yrkeshögskola eller arbetsliv. Har du kunskaper i systemutveckling är det ett plus – då kan du eventuellt även få jobba med vidareutveckling och förbättring av systemet.

Då du skall ha kontakt med kunden och dess leverantörer behöver du, förutom svenska, behärska engelska i tal och skrift.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, och din arbetsplats blir på vårt kontor i Motala. Vi ser långsiktigt på tjänsten, och kommer att arbeta för att du ska trivas. Har du viljan finns möjlighet för dig att utvecklas hos oss.

Wexer startades 2019 då två IT-bolag slog ihop sina verksamheter. Just nu är vi 10 personer men vi ser ljust på framtiden och räknar med att snart bli fler. Vi bygger skräddarsydda IT-lösningar åt våra kunder, anpassade till deras unika förutsättningar och utmaningar. Med vår egenutvecklade plattform Wengine kan vi utveckla snabbt och kostnadseffektivt. Vi arbetar med hela utvecklingsprocessen, från design till färdigt system, och vi hjälper även till med drift och support.

Vi jobbar i en nära relation med våra kunder och varandra. Vi har högt i tak och delar gärna med oss av våra erfarenheter och tankar. Frihet under ansvar och att ha kul på jobbet är jätteviktigt, för det är när vi trivs som vi kan vara kreativa och engagera oss fullt ut i våra kunders utmaningar. Och kan ge det där lilla extra.

Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Motala företagsby, den centralt belägna gamla brandstationen i Motala.

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till jobb@wexer.se

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Läs mer om oss:
Facebook
LinkedIn

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.

Wexer AB.   Drottninggatan 50, 591 27 Motala.  (+46) 141 10 90 10hej@wexer.se