Besök oss på Elmia Subcontractor den 14-16 november!

7 november 2023

Den 14-16 november finns vi åter igen på plats på Elmia Subcontractor i Jönköping. Norra Europas ledande underleverantörsmässa. Den här gången står vi i arenan där teknikföretagen möter industrin, dvs i en monter på Tech Arena.

I år finns vi även med på Tech Arenas egna scen där vår vd Rickard Gadmar kommer att presentera och berätta hur vi har digitaliserat och hjälpt Weland Solutions att jobba smartare, varför deras återförsäljares intresse för att sälja deras produkter har ökat, och hur vi har hjälpt dem att få superfina leads från några av världens största företag utan att göra något alls. Mycket spännande! Weland Solutions vd Björn Karlsson kommer också vara med på scenen för att ge sin bild av caset och vårt samarbete.

Vi är på Tech Arenascenen torsdagen den 16/11 kl. 11. Givetvis ska ni inte vänta tills dess för att veta mer om Wexer och hur företag inom industrin med hjälp av digitalisering och Wengine / Wengine CPQ kan effektivisera sin verksamhet, underlätta köpbeslut och skapa konkurrensfördelar, m.m..

Z

Varmt välkommen att besöka oss i monter TA4:1.

Z

ON STAGE torsdagen den 16/11 kl. 11:00.

Z

Läs mer om kundcaset här.

Z

Läs mer om mässan och alla utställare här.

Z

Kolla gärna in på vår demosida och följ oss på LinkedIn och Facebook.

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.