Kundcase.

”Wengine är en mycket anpassningsbar plattform och vi känner att Wexer är en innovativ partner som kan driva utvecklingen tillsammans med oss.” Lars Andreasen, försäljningschef Weland Solutions.

Våra kunder berättar.

Digitalisering skapar nya möjligheter och kan förenkla vardagen på många sätt. Vi tror på skräddarsydda lösningar som kompletterar befintliga system och arbetssätt, och som hela tiden utmanar tidskrävande eller krångliga processer. Vi är vassa på systemutveckling och kan med vår plattform Wengine utveckla snabbt och effektivt. Och vi älskar att hitta lösningar och att bygga system som underlättar och skapar konkurrensfördelar.

Ta del av våra kunders berättelser om sina utmaningar och hur vi har hjälpt dem att bli effektivare!

Weland Solutions.

”Superbt system. Det bästa som hänt sedan färdigskivat bröd. Ger en säljcykel för återförsäljare med snabba svarstider, hög precision och bra överblick.”

Wexer har tillsammans med Gislavedbaserade Weland Solutions tagit fram ett nytt säljverktyg för hissautomater. Verktyget bygger på Wexers plattform Wengine och låter säljare och kund designa kundspecifika lösningar i realtid och gå från idé till exakt lösning, på en dramatiskt kortare tid än innan.

Kundcase Weland Solutions

Allente.

Under 2021 slogs Viasat och Canal Digital samman och bildade det nya bolaget Allente. Målet för bolaget är att leverera ett tv-utbud av toppkvalitet i form av innehåll, bild- och ljudkvalitet. En viktig del i kundupplevelsen är att videomaterial alltid finns tillgängligt och är av bra kvalitet, samt att all information kring tv-utbudet är aktuell, uppdaterad och korrekt. Wexer har ett brett samarbete med Allente, som innefattar teknisk utveckling, drift och support.

Allente i samarbete med Wexer

HAKI.

HAKI är ett globalt företag som erbjuder byggnadsställningssystem med alla nödvändiga kringprodukter. Byggnadsställningarna är mycket anpassningsbara när det gäller utformning. Tillsammans med Wexer har HAKI byggt en produktkonfigurator som gör designprocessen både snabbare och enklare.
Kundcase HAKI

Några av våra kunder.

Beyond standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.