Om oss.

Vi är en strategisk partner som hjälper våra kunder att prioritera och navigera rätt i den oändliga digitaliseringsdjungeln.

Smartare arbetssätt
och affärsnytta.

Allt fler branscher utvecklas och möter nya utmaningar, genom bland annat tekniksprång, nya regelverk och ökade krav på effektivisering. Vilka möjligheter innebär det för dig och dina kunder?

Wexer har lång erfarenhet av digitalisering och att arbeta med branscher i förändring, och är en innovativ och strategisk partner som tillför erfarenhet och kunnande inom IT. Vi bygger skräddarsydda webbsystem som skapar affärsnytta, konkurrensfördelar och tar din affär till nästa nivå.

Ladda ner vår presentation
Ladda ner vår broschyr

Vår historia.

Wexer AB startades 2019, då två IT-bolag slog ihop sina verksamheter. Wexer grundades av de två bolagens respektive ägare, Kristofer Liew och Magnus Lexén. Sedan 2000-talets början hade de båda drivit bolag som byggt skräddarsydda webbsystem, appar och affärsverktyg för sina kunder.

Framför allt skapades Wexer utifrån den gemensamma drivkraften att hjälpa kunder att växa och utvecklas, och en gemensam övertygelse om att en IT-partner måste ha en djup förståelse för kundens affärs- och verksamhetslogik. Idag är Wexer en långsiktig partner till en rad nationella och internationella kunder. Vår vision är att växa med våra kunder!

 

Vi är Wexer

Jobba på Wexer.

Vi är ett företag som tänker nytt och innovativt tillsammans med våra kunder. Och vi letar alltid efter personer som kan hjälpa oss att höja blicken ytterligare.

Beyond standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.