Jobba på Wexer.

Vi är ett företag som tänker nytt och innovativt tillsammans med våra kunder. Och vi letar alltid efter personer som kan hjälpa oss att höja blicken ytterligare.

Vår arbetsplats.

För oss är varje medarbetare otrolig viktig, och nyckeln till vår framgång. Vårt personliga engagemang, noggrannhet och inställning att ingenting är omöjligt uppskattas av våra kunder.

Vi jobbar i en nära relation med våra kunder och varandra och vi har högt i tak och delar gärna med oss av våra erfarenheter och tankar. Frihet under ansvar och att ha kul på jobbet är jätteviktigt, för det är när vi trivs som vi kan vara kreativa och engagera oss fullt ut i våra kunders utmaningar. Och kan ge det där lilla extra.

Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Motala företagsby, den centralt belägna gamla brandstationen i Motala. Känner du att du passar in hos oss på Wexer och vill vara med på vår tillväxtsresa. Tveka inte. Ta kontakt med oss direkt!

Två nya kollegor

Just nu är vi i ett expansivt skede och söker två nya kollegor som har ett starkt intresse för webbutveckling, och som vill leverera lösningar som ligger i framkant.

Klicka på respektive jobb för att läsa mer om dem.

Spontanansök till oss

    Beyond standard.

    Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.