Jobba på Wexer.

Vi är ett företag som tänker nytt och innovativt tillsammans med våra kunder. Och vi letar alltid efter personer som kan hjälpa oss att höja blicken ytterligare.

Vår arbetsplats.

För oss är varje medarbetare otrolig viktig, och nyckeln till vår framgång. Vårt personliga engagemang, noggrannhet och inställning att ingenting är omöjligt uppskattas av våra kunder.

Vi jobbar i en nära relation med våra kunder och varandra och vi har högt i tak och delar gärna med oss av våra erfarenheter och tankar. Frihet under ansvar och att ha kul på jobbet är jätteviktigt, för det är när vi trivs som vi kan vara kreativa och engagera oss fullt ut i våra kunders utmaningar. Och kan ge det där lilla extra.

Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Motala företagsby, den centralt belägna gamla brandstationen i Motala. Känner du att du passar in hos oss på Wexer och vill vara med på vår tillväxtsresa. Tveka inte. Ta kontakt med oss direkt!

Nu söker vi en support och driftansvarig.

Wexer hjälper företag att ta del av digitaliseringens möjligheter. Just nu är vi i ett expansivt skede och söker för kunds räkning en person som ska arbeta med konfiguration, support och övervakning av ett av deras IT-system.

Nu söker vi en support och driftansvarig

Spontanansök till oss

    Beyond standard.

    Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.

    Wexer AB.   Drottninggatan 50, 591 27 Motala.  (+46) 141 10 90 10hej@wexer.se