Doorway Designtool – Säljverktyg som förändrar branschen!

Idag var det äntligen dags att släppa Doorway Designtool 1.0. Ett intuitivt säljverktyg som gör det riktigt enkelt att konfigurera dörrar/dörrinstallationer. Webbsystemet som är byggt på vår plattform Wengine CPQ skapar automatiskt snygga bygghandlingar och dörrkort, m.m. Snabbt och enkelt. Givetvis måste användaren veta en massa om olika dörrar, byggregler, material, inglasningar, lås, olika brand- och säkerhetsklasser, osv., men det lämnar vi med varm hand över till Doorway som har stenkoll på området. Doorway Designtool kommer att vara navet i det tomrum som Doorway fyller när det gäller dörrhantering vid byggprojekt.

Vi tycker som alltid att det är vansinnigt roligt att hjälpa till med digitalisering. Ännu roligare blir det när det handlar om att förändra en bransch och spelplan.

Läs mer om Doorway här och om projektet tillsammans med Wexer här.

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.