Holmquistsigns konfigurator flyttas till Wengine!

Idag blev det klart att vi ska flytta Holmquistsigns skylt-konfigurator till Wengine (vår egenutvecklade produkt för skräddarsydda webblösningar och konfigureringsverktyg). Vi ska dessutom vidareutveckla konfiguratorn/säljverktyget rejält och byta ut Autodesk Configurator 360 till molnbaserade Autodesk Forge (Design Automation for Inventor), vilket kommer att snabba upp och göra konfigureringar av hisskyltar riktigt kul och väldigt enkelt. Projektet är ett samarbete med Cadcraft.

Vi tackar Holmquistsign för fortsatt förtroende och ser fram emot att få över applikationen till Wengine, .Net Core och vårt nya älskade framework Blazor.

HolmquistSign har tillverkat skyltar sedan 1937 och har stor erfarenhet av skyltdesign. Säljverktyget ska i första steget hantera skyltar och knappar för hisskyltning, men på sikt hoppas vi få fylla konfiguratorn med fler artiklar.

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.