Rickard Gadmar utsedd till ny vd för Wexer AB.

1 oktober 2023

Wexers styrelse har utsett Rickard Gadmar till ny vd på Wexer. Rickard tillträdde tjänsten den 1 oktober och ska leda Wexers fortsatta arbete med utveckling och expansion.

Wexer, som grundats av Magnus Lexén och Kristofer Liew, har lång erfarenhet av digitalt förändringsarbete och är en innovativ och strategisk partner som skapar affärsnytta och konkurrensfördelar åt sina kunder. Med en stark förankring inom systemutveckling levererar Wexer bland annat säljverktyg, verksamhetssystem och produktkonfiguratorer.

”Det känns otroligt kul att jag har fått förtroendet att tillsammans med duktiga medarbetare leda Wexers fortsatta utvecklingsresa. Jag hoppas att min erfarenhet inom industri och försäljning ska kunna bidra till förståelse för kundens behov och möjligheter nu när jag ger mig in i IT-världen.”

”Det här blir jättebra! Rickard är en affärsdriven ledare som kan ta bolaget till nästa nivå och det möjliggör att jag kan fokusera på att driva teknik- och kompetensutvecklingen i företaget.” säger Kristofer Liew, tidigare vd. ”Vi är helt övertygade om att Rickards erfarenhet av sälj, affärsutveckling och ledarskap kommer att komplettera oss perfekt. Han kommer att driva både försäljning och bolaget framåt” inflikar Magnus Lexén, affärs- och systemutvecklare. ”Nu kan vi frigöra mer tid till systemutveckling och den tekniska biten” fortsätter Magnus.

Om Wexer: Wexer är ett företag som specialiserat sig på att skapa digitala lösningar som hjälper företag med smarta digitala arbetssätt. Med plattformen Wengine CPQ, erbjuder företaget kostnadseffektiva lösningar som kan anpassas efter varje kunds specifika behov. Wexer har stor erfarenhet av systemutveckling och en lång historia av att hjälpa företag i olika branscher att lyckas med sina digitala förändringsprojekt och verktyg.

Kontakta oss.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig, fyll gärna i dina uppgifter i formuläret på denna sida, vi återkommer så snart vi kan!

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.