Samarbetet med LG Collection Wexer!

Produktkonfigurator som gör ett komplicerat produktköp enkelt!

I dag hade vi åter glädjen att träffa LG Collection. Nya idéer och framtidsplaner diskuterades som vanligt och vi mejslade tillsammans fram ett fortsatt roligt samarbete. Mera jobb – precis som vi vill ha det!

LG Collection är ett bolag inom Pelly-koncernen, och är landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor och stänkpaneler. LG samarbetar både med de stora varumärkena och de nischade snickerierna. Vi har tillsammans med Cadcraft utvecklat en produktkonfigurator som gör ett komplicerat produktköp enkelt!

Just nu används systemet/säljverktyget av c:a 400 återförsäljare, men när de sista justeringarna och testerna är gjorda, och några fler funktioner byggts till, ska LG Collection släppa in ytterligare c:a 1500 återförsäljare i systemet. Riktigt kul!

Cadcraft är proffs på Smart industri och CAD, och vi är duktiga på affärslogik och databasdesign. Vi är också bra på att utveckla intuitiva och uppskattade webbsystem. Tillsammans har vi utvecklat ett riktigt kraftfullt och uppskattat säljstödsystem, som gör det enkelt för LG:s kunder att själva lägga sina kundunika order. Extra roligt med samarbete, och att utveckla system som effektiviserar och underlättar den dagliga verksamheten!

Säljstöd – så här går det till

Återförsäljaren väljer material och form på bänkskivan, matar in mått, väljer kantprofiler, eventuell håltagning, urskärning, tillbehör, osv. När återförsäljaren har gått igenom alla steg i produktkonfiguratorn genererar en CAD-server en ritning och affärssystemet räknar ut vad alla detaljer i konfigurationen kostar. När kunden är nöjd med sin bänkskiva eller stänkpanel kan hen välja att lägga den i en varukorg och bygga fler, eller direkt klicka på orderknappen. Systemet genererar då en order i affärssystemet, en plocklista och en ritning för produktion.

Kontakta oss.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig, fyll gärna i dina uppgifter i formuläret på denna sida, vi återkommer så snart vi kan!

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.