Vi Wexer och söker Frontend-utvecklare / UX-designer

20 oktober 2021
Wexer är en digital partner med lång erfarenhet av att arbeta med företag i utveckling. Vi analyserar och förstår våra kunders affärs- och verksamhetsmodeller och skapar skräddarsydda digitala lösningar som låter våra kunder behålla försprånget.

Just nu är vi i ett expansivt skede och söker en frontend-utvecklare / UX-designer som har ett starkt intresse för webbutveckling, och som vill leverera lösningar som ligger i framkant. Vi ser gärna att du är estetiskt lagd, är idé- och initiativrik, är lösningsorienterad och har lätt för att förstå vad kunden vill ha.

I rollen ingår bl.a. att ta fram idéer och koncept för nya lösningar och förbättringar i befintliga system. Du kommer att jobba med våra duktiga systemutvecklare och tillsammans med dem utveckla intuitiva och snygga gränssnitt.

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av front end- och webbutveckling.

Kompetens vi söker:

  • Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Bootstrap, JavaScript, CSS, HTML.

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av .Net och programmering i C#. Ett annat spår tjänsten kan ta är om du är vass på design, reklam och sälj då tjänsten även kan formas åt ett sådant håll.

Kompetenser vi gillar:

  • .Net Core, Blazor, C#.
  • Utbildning/erfarenhet av UX och grafisk design.
  • Photoshop, Sketch, etc.

Våra kunder efterfrågar i allt högre grad möjligheten att visualisera i 3D, så har du kompetens inom WebGL eller annan 3D-modelleringsteknik eller om du vill utvecklas inom området är det extra bra.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, och din arbetsplats blir på vårt kontor i Motala. Vi ser långsiktigt på tjänsten, och kommer att arbeta för att du ska trivas. Har du viljan finns möjlighet för dig att utvecklas hos oss.

Wexer erbjuder användarvänliga, skräddarsydda webbsystem och appar med fokus på verksamhetssystem, säljverktyg och produktkonfigurering. Vi strävar efter långsiktiga och strategiska samarbeten med våra kunder.

Wexer växer. Därför letar vi alltid efter, och värdesätter, medarbetare som inte bara har tekniskt kunnande, utan också kan tänka innovativt. På Wexer ser vi oss själva som mer än en IT-partner. Vi hjälper våra kunder att lösa affärsstrategiska utmaningar. Det är det som driver oss och som vi tycker är roligast i jobbet. Hos oss är det högt i tak, och vi delar gärna med oss av våra tankar och idéer. Frihet under ansvar är en viktig del av att jobba på Wexer. Vårt mål är att bygga en företagskultur där kreativitet och engagemang är lika värdefullt som digital spetskompetens.

Idag jobbar Wexer med en rad större nationella och internationella företagskunder. Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Motala företagsby, den centralt belägna gamla brandstationen i Motala.

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till jobb@wexer.se.

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Läs mer om oss:
Facebook
LinkedIn

Kontakta oss.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig, fyll gärna i dina uppgifter i formuläret på denna sida, vi återkommer så snart vi kan!

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.