Vi Wexer och söker System- och driftansvarig

1 juli 2021

Tjänsten är tillsatt!

Wexer hjälper företag att ta del av digitaliseringens möjligheter. Just nu är vi i ett expansivt skede och söker för kunds räkning en person som ska vara systemansvarig för ett datasystem.

Som System- och driftansvarig kommer du att arbeta med konfigurering och övervakning. Du kommer att vara ansvarig för att kundens kunder har tillgång till rätt tjänster, felsöka och lösa problem om systemet eventuellt inte fungerar som det ska. Du kommer även att vara delaktig i vidareutveckling av kundens plattform och testa nya funktioner. Till din hjälp har du utvecklare och systemansvariga, men du behöver gilla att ha och ta ett helhetsansvar.

Detta är en ny tjänst som kommer att formas lite efter vem du är, men du bör vara ansvarstagande, lätt att samarbeta med, noggrann och ha en hel del datorvana.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och viss arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av datadrift, databaser eller kunskap inom systemutveckling är det ett plus – då kan du eventuellt även få jobba med vidareutveckling och förbättring av systemet.

Då du skall ha en del kontakt med kunden och dess leverantörer behöver du, förutom svenska, behärska engelska i tal och skrift.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, och din arbetsplats blir på vårt kontor i Motala. Vi ser långsiktigt på tjänsten, och kommer att arbeta för att du ska trivas. Har du viljan finns möjlighet för dig att utvecklas hos oss.

Wexer erbjuder användarvänliga, skräddarsydda webbsystem och appar med fokus på verksamhetssystem, säljverktyg och produktkonfigurering. Vi strävar efter långsiktiga och strategiska samarbeten med våra kunder.

Wexer växer. Därför letar vi alltid efter, och värdesätter, medarbetare som inte bara har tekniskt kunnande, utan också kan tänka innovativt. På Wexer ser vi oss själva som mer än en IT-partner. Vi hjälper våra kunder att lösa affärsstrategiska utmaningar. Det är det som driver oss och som vi tycker är roligast i jobbet. Hos oss är det högt i tak, och vi delar gärna med oss av våra tankar och idéer. Frihet under ansvar är en viktig del av att jobba på Wexer. Vårt mål är att bygga en företagskultur där kreativitet och engagemang är lika värdefullt som digital spetskompetens.

Idag jobbar Wexer med en rad större nationella och internationella företagskunder. Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Motala företagsby, den centralt belägna gamla brandstationen i Motala.

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till jobb@wexer.se

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Läs mer om oss:
Facebook
LinkedIn

Kontakta oss.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig, fyll gärna i dina uppgifter i formuläret på denna sida, vi återkommer så snart vi kan!

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.