Wexer rekryterar VD och växer även på ledningsnivå!

19 juni 2023

Wexer är på en spännande resa. Nu söker vi en affärsdriven VD som vill ta företaget ännu längre. Vi söker dig som vill leda vår säljverksamhet och utveckla nya affärsmöjligheter och kundrelationer. Wexer skapar kundanpassade webbsystem med fokus på sälj- och konfigureringssystem, ofta utifrån vårt egenutvecklade och kraftfulla Wengine CPQ.

Vi är en erfaren IT-partner i teknisk framkant som ständigt arbetar för att utveckla våra tjänster och produkter.

– Vi har ambitiösa målsättningar, rekryteringen av en affärsdriven vd kommer ta Wexer till nästa nivå. Det kommer också att skapa möjligheter för oss själva att fokusera mer på det vi brinner mest för – vår kärnkompetens systemutveckling, säger Magnus Lexén, delägare och marknadsansvarig, och Kristofer Liew, delägare och nuvarande VD.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs i Sverige AB:

 

Kontakta oss.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig, fyll gärna i dina uppgifter i formuläret på denna sida, vi återkommer så snart vi kan!

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.