Wengine CPQ genererar tokfina leads åt ÅF & Weland Solutions!

Ett F1-stall, en jättestor elbilstillverkare, en jumbojet-tillverkare, ett riktigt dyrt lyxbilsmärke, en vitvarubjässe som även tillverkar kvalitetsverktyg och maskiner är bara några av alla företag som har använt Weland Solutions publika konfigurator för lagerhissar. Någon på alla dessa sjukt stora företag har alltså använt Wengine CPQ för att konfigurera hissautomater, som skickar in riktigt heta leads och affärer i Wengines projektlista.

Minikonfiguratorn, som vi kallar den, är en modul i Wengine CPQ som är en enkel sak att lägga in på en vanlig publik hemsida. En fantastiskt bra grej har det visat sig. Kunden bygger alltså själv sin/sina hissautomater och får direkt en teknisk specifikation skickad till sig. Samtidigt hamnar kundens konfiguration som ett projekt i Wengine, där en säljare med ett klick ”tar” caset. Ett vrålhett case med finfina kontaktuppgifter! När säljaren ”tar” projektet skapas automatiskt en ny version av konfigurationen som säljaren nu kan jobba vidare med.

Att minikonfiguratorn skulle ge en massa lead anade vi, men att det skulle bli så bra som det blev vågade vi knappt drömma om. Just nu finns minikonfiguratorn inbäddad på återförsäljarnas hemsidor i USA, England, Tyskland, m.fl.

Givetvis har Wengine API:er och funktioner för att hämta priser, generera kompletta orderspecifikationer, skicka/hämta data till/från CRM- och affärssystem, osv.

Är du nyfiken på hur Wengine/Wengine CPQ kan underlätta och effektivisera din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation, där vi tillsammans identifierar förbättringsområden i din verksamhet och vilka dina digitala möjligheter är!

Kontakta oss.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig, fyll gärna i dina uppgifter i formuläret på denna sida, vi återkommer så snart vi kan!

Ta del av fler inlägg.

Beyond Standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.