Ta steget med oss.

Starta din digitaliseringsresa nu.

Din digitala partner.

Wexer är en digital partner med lång erfarenhet av att arbeta med företag i utveckling. När marknaden eller dina kunders behov förändras, kan vi skapa de skräddarsydda digitala lösningarna som låter dig behålla försprånget. 

Kostnadseffektivt.

Vi analyserar och förstår våra kunders affärs- och verksamhetsmodeller. Det gör att vi kan identifiera var ett digitalt verktyg eller system gör störst nytta, till störst kostnadseffektivitet. 

Ökad tillgänglighet.

Vi utvecklar bl.a. intranät, verksamhetssystem, appar, sälj- och konfigureringsverktyg, s.k. CPQ. Och vi lägger alltid stor vikt vid att skapa tillgängliga, användarvänliga lösningar som kan användas brett i hela din verksamhet samt i mötet med dina kunder eller användare.

Vilka utmaningar har du? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo/konsultation!

Och hur kan vi hjälpa dig att lösa dem? Det är två frågor vi gärna hittar svaren på tillsammans med dig.

Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation, där vi tillsammans identifierar förbättringsområden i din verksamhet och vilka dina digitala möjligheter är!

Ange din mejladress och kontaktuppgifter i formuläret, så tar vi kontakt med dig. Skriv gärna också vad du vill ha hjälp med eller funderar över och en önskad tid då du vill bli kontaktad eller ha ett möte via Teams eller IRL.

Rickard Gadmar

Rickard Gadmar

VD/Försäljning

Magnus Lexén

Magnus Lexén

Affärs,- och systemutvecklare

Beyond standard.

Wexer är inte företaget som nöjer sig med standard. För vi ser det unika i våra kunders tjänster och produkter. Som IT-partner vill vi vara en del av våra kunders långsiktiga utveckling och bygga de lösningar som ger dig flest möjligheter att ta din affär till nästa nivå.