Systemutveckling - Wex med oss

Intranät och verksamhetsstöd

Vi gillar verkligen systemutveckling av de där specialgrejerna som inte passar in i några standardlösningar. Det kan t.ex. vara ett system som kompletterar ett affärssystem med information som är mera lättillgänglig och sökbar eller en webbapplikation som kanske underlättar kommunikationen med kunder, återförsäljare och/eller personal.

Det kan också vara ett system för att skapa vi-känsla eller underlätta inmatning från fältet, ett system för att skapa XML-filer till ett CAD-program/konfigurator, eller ett system för att skapa dynamiska dokument och produktblad.

Appar och webb

För att nå sina kunder eller medarbetare är ofta en webblösning ett bra alternativ. Andra gånger vill man ha en app till mobilen eller plattan. Wexer kan hjälpa er att göra rätt val och att implementera den. Vi jobbar med det mesta inom systemutveckling och skräddarsyr lösningar som är direkt anpassade till kundens behov.

På Wexer ställer vi höga krav på oss själva och försöker hela tiden ligga i framkant och använda den senaste tekniken. Till vår hjälp har vi våra kunniga systemutvecklare och en modern teknisk plattform med de senaste utvecklingsverktygen.

Integration med affärssystem

Varje organisation har idag flera IT-system för att hantera verksamheten. Många gånger är systemen inte integrerade med varandra samtidigt som behov finns av att flytta data mellan systemen. Vi är duktiga på att koppla ihop våra lösningar med kundens befintliga system och skapa mervärden.

Behöver du hjälp med att effektivisera ditt företag?