Vår historia.

Wexer AB startades 2019, då två IT-bolag slog ihop sina verksamheter. Wexer grundades av de två bolagens respektive ägare, Kristofer Liew och Magnus Lexén. Sedan 2000-talets början hade de båda drivit bolag som byggt skräddarsydda webbsystem, appar och affärsverktyg för sina kunder.

Framför allt skapades Wexer utifrån den gemensamma drivkraften att hjälpa kunder att växa och utvecklas, och en gemensam övertygelse om att en IT-partner måste ha en djup förståelse för kundens affärs- och verksamhetslogik. Idag är Wexer en långsiktig partner till en rad nationella och internationella kunder. Vår vision är att växa med våra kunder!

 

Vi är Wexer
Wexer logo
Wexer logo
Wexer logo
Wexer logo

Våra kunder

Wengine är en mycket anpassningsbar plattform och vi känner att Wexer är en innovativ partner som kan driva utvecklingen tillsammans med oss.

Lars Andreasen

Försäljningschef, Weland Solutions

Till att börja med är verktyget så lättanvänt att kunden kan använda det själv. Det enda som behövs är grundläggande kunskaper om byggnadsställningar. Hela designprocessen är självförklarande och intuitiv.

Mattias Kuduk

Utvecklingschef, HAKI

Wexer är en engagerad, proaktiv och uppriktig samarbetspartner. Det är viktigt för oss att en leverantör kan hantera den dagliga driften, men också vara delaktig i att vidareutveckla våra system.

Ronnie Andersson

Director of Distribution, Allente

Jag skulle absolut rekommendera Wexer. Att ha en trygg part som svarar snabbt och utförligt är otroligt viktigt och känns säkert gentemot våra kunder.

Viktor Olsson

Export, Weland Solutions

Samarbetet med Wexer funkar kanon! Ingenting är omöjligt, de ser lösningar på allt.

Erik Fälth

Säljstöd, Doorway

Vi har fått en högre internationell skalbarhet och jag tror faktiskt inte vi skulle kunnat ha vuxit som vi gjort och vill, utan konfiguratorn.

Alexander Ljungberg

Export, Weland Solutions