Jobba hos oss

Vår arbetsplats

Wexer är ett litet företag och för oss är varje medarbetare otrolig viktig, och nyckeln till vår framgång. Vårt personliga engagemang, noggrannhet och inställning att ingenting är omöjligt uppskattas av våra kunder.

Vi jobbar i en nära relation med våra kunder och varandra och vi har högt i tak och delar gärna med oss av våra erfarenheter och tankar. Frihet under ansvar och att ha kul på jobbet är jätteviktigt, för det är när vi trivs som vi kan vara kreativa och engagera oss fullt ut i våra kunders utmaningar.  Och kan ge det där lilla extra.

Just nu är vi åtta personer men vi vill bli fler! Vi sitter i nyrenoverade fina lokaler i Motala företagsby, den centralt belägna gamla brandstationen i Motala.

Känner du att du passar in hos oss på Wexer och kan hjälpa oss att wexa. Tveka inte. Ta kontakt med oss direkt!

Lediga tjänster

Nu söker vi ännu en erfaren systemutvecklare som har ett starkt intresse för webbutveckling, och som vill leverera lösningar som ligger i framkant. Vi ser gärna att du har ett analytiskt tänkande, är initiativrik och till stor del självgående.

Kompetens vi söker:

  • Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • C#, .Net, ASP.NET, MVC
  • Bootstrap, (Angular, TypeScript), JavaScript, CSS

 
Vår plattform Wengine är utvecklad med .NET Core 3.0 och Blazor, så vi ser gärna att också du är nyfiken och sugen på att jobba med den senaste tekniken.

Vi utvecklar bl.a. sälj- och konfigureringsverktyg, vilket gör att lite erfarenhet av CAD/konstruktion och/eller spelutveckling passar oss väldigt bra. Har du dessutom jobbat en del med MS SQL och Entity Framework eller har ett grafiskt öga och gillar färg och form vore det toppen.

Ansökningar hanteras löpande. Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Din ansökan behandlas konfidentiellt.