Aktuellt

Ny Positions publika hemsida - Wexer

Sådär! Nu har vi säsongsuppdaterat designen på Ny Positions fina hemsida. Vi tycker det blev riktigt snyggt. Bra jobbat Byrån, Ny Position och vi :-)

Ny Position är en småländsk rekryteringsbyrå som blivit en stark aktör i södra Sverige. Vi har byggt deras publika hemsida, och intranätet/CV-databas som de jobbar i dagligen. CV-databasen är ett viktigt verktyg för dem i sitt dagliga arbete att hitta rätt kompetens.

Idag har vi Bettan från Flisby AB på besök. Kloka hjärnor med mycket idéer planerar vad som ska göras till nästa säsong. Kul projekt och ett långt och mycket trevligt samarbete. Det ska bli spännande och se vad vi hittar på till nästa säsong :-)

Varmt välkomna Weland Solutions AB!
Weland Solutions vill ha hjälp med att ta fram ett webbaserat säljverktyg för att underlätta säljprocessen av deras hissautomater.

Magnus Lexén - Wexer och Lars Andreasen Weland

Wexer AB erbjuder användarvänliga skräddarsydda webbsystem och appar, med fokus på verksamhetssystem, säljverktyg och produktkonfigurering. Vi arbetar med hela utvecklingsprocessen, från design till färdigt system, och vi hjälper också till med daglig förvaltningen och support. I projekten samarbetar vi ofta med reklambyråer och CAD-experter.

Dela på sociala medier