Aktuellt

Ventilteknik i Motala - Wexer AB

Wexer har verkligen haft en fantastisk start! Vi drog igång verksamheten den 1 september (sammanslagning av AppCentric och Lexen IT-konsult) och det har varit fullt ös sedan dess. Nu är det också klart att vi ska ta över ServiceManager som Ventilteknik i Motala använder för bl.a. kartläggning av och åtgärdsplaner för ventiler. Systemet är utvecklat av Melent AB som nu har lämnat över fortsatt drift och utveckling av systemet till Wexer.

Vi söker nummer 9 - Wexer

Wexer erbjuder användarvänliga skräddarsydda webbsystem och appar med fokus på verksamhetssystem, säljverktyg och produktkonfigurering. Vi arbetar med hela utvecklingsprocessen, från design till färdigt system, och vi hjälper även till med daglig förvaltning och support. Just nu är vi åtta medarbetare, men vi har mycket på gång så vi behöver bli fler.

Vi söker en erfaren systemutvecklare som har ett starkt intresse för webbutveckling, och som vill leverera lösningar som ligger i framkant. Vi ser gärna att du har ett analytiskt tänkande, är initiativrik och till stor del självgående.

Kompetens vi söker:

Idag blev det klart att vi ska flytta Holmquistsigns skylt-konfigurator till Wengine (vår egenutvecklade produkt för skräddarsydda webblösningar och konfigureringsverktyg). Vi ska dessutom vidareutveckla konfiguratorn/säljverktyget rejält och byta ut Autodesk Configurator 360 till molnbaserade Autodesk Forge (Design Automation for Inventor), vilket kommer att snabba upp och göra konfigureringar av hisskyltar riktigt kul och väldigt enkelt. Projektet är ett samarbete med Cadcraft.

Vi tackar Holmquistsign för fortsatt förtroende och ser fram emot att få över applikationen till Wengine, .Net Core och vårt nya älskade framework Blazor.

Viasat och Wexer fortsätter sitt samarbete

Åren går! Dagarna innan jul blev det klart att Wexer ännu ett år får fortsatt förtroende att hjälpa Viasat med deras plattform för Video on Demand.

Wexer har under snart 20 år (innan 1 september 2019 under namnet AppCentric) arbetat tillsammans med Viasat med att bygga upp deras plattform för Video on Demand. Wexer har utvecklat och är ansvarig för drift och vidareutveckling av Viasats tekniska system för att fylla plattformen med innehåll. Detta betyder att det är våra system som sköter inspelning och publicering av allt innehåll på Viasats VoD-plattform i samtliga skandinaviska länder, totalt mer än 50 kanaler och uppemot 1000 program per dygn, varje dag året runt.

Dela på sociala medier